Spojenie s Agátiným svetom

Hurá, úžasná spolupráca Restoria s Agátiným svetom funguje.

Hurá, úžasná spolupráca Restoria s Agátiným svetom funguje. Máme tento obchod veľmi radi, pretože ako my sme snívali o výnimočnom antikvariáte, tak Agátin svet si ide od začiatku za svojím snom o výnimočnom hračkárstve. A to rovnako ako my s veľkým ohľadom na udržateľnosť, kvalitu a starostlivosť o zákazníkov. A tak sme nadšení z prepojenia s týmito úžasnými ženami. Znamená totiž dvojnásobnú radosť pre všetkých milovníkov kníh. V Reštóriu môžeme vďaka tomu vám, našim zákazníkom ešte viac zjednodušiť život (aspoň ten knihomolský :). Pripojte sa k nám zase trochu inak a naživo, doneste svoje knihy do Agátina sveta a podporujte spolu s nami múdre nakupovanie a predávanie.

 

Všetko ide jedna dve, pozrite!

1. Pripravte si knižky, ktoré chcete poslať ďalej.

2. Zadajte ich do objednávky na Restorio.cz

3. Knižky prineste na akúkoľvek predajňu Agátina sveta. Nemusíte ich baliť, len k nim pridajte lístok s číslom objednávky, vašim e-mailom a telefónnym číslom.

4. A je to. Čakajte na zárobok, ktorý vám príde na vami zadaný účet ihneď po naskladnení knižiek do nášho systému. U nás nečakáte, kým sa knihy predajú. Čo povieme, to urobíme.

 

Tak sa tešíme na videnie pri Agáte!

https://www.agatinsvet.cz/blog/agatin-svet-restorio-druhy-zivot-knizkam/