Ako na lov knihy snov alebo Strážny pes

Túžite už bolestivo dlho po jednej konkrétnej knihe? Nejaký omylom znova nevydaný bestseller, vzácne prvé vydanie alebo jednoducho titul, ktorý vám už dlho nepochopiteľne uniká? Použite nášho Strážneho psa na Restorio.sk!

Túžite už bolestivo dlho po jednej konkrétnej knihe? Nejaký omylom znova nevydaný bestseller, vzácne prvé vydanie alebo jednoducho titul, ktorý vám už dlho nepochopiteľne uniká? Použite nášho Strážneho psa na Restorio.sk! Ten stopercentne zaistí, že ju neprepásnete! Naša komunita je pre nás veľmi dôležitá a chceme si ju rozmaznávať. Strážny pes je váš osobný lovec, ktorý zaistí, že neprídete o žiadnu knihu, ktorú hľadáte.


Pre ľahké a efektívne spravovanie vašich strážnych požiadaviek sa odporúčame najskôr registrovať. Budete mať prehľad o všetkých vašich nastavených pasciach a môžete ich ľahko upravovať alebo mazať.

 

A ako presne na lov knihy snov?
Buď už tú svoju hľadanú vidíte na našich stránkach, ale niekto ju našiel skôr a teraz nie je na sklade. Kliknite na Upozorniť na naskladnenie a máte pascu nastavenú. Alebo si nastavte pascu ručne cez ikonku strážneho psa v hornej lište hlavnej stránky Restorio.sk. Zadajte kľúčové slová, ktoré najlepšie popisujú vašu hľadanú knihu. Môže to byť názov alebo autor. Strážny pes od tej chvíle číha na vašu korisť. Dajte si pohodu a čakajte na signál. My (teda systém a potom my:) prehľadáme každé zákutie našich skladov, aby vám váš poklad už neunikol. Náš strážny pes vás upozorní, akonáhle knihu objavíme. Nemusíte sa báť, že vás zahltíme e-maily - dostanete iba jedno upozornenie na každý nový nález. Vaše údaje sú u nás v bezpečí a používame ich iba na to, aby sme vás informovali o nájdených knihách. 

 

Aktivujte Strážneho psa ešte dnes! Keď nehľadá, nudí sa. A za odmenu nechce žiadne maškrty, ani potľapkať ho nemusíte. To my ďakujeme vám, že ste na tejto vzrušujúcej love za knihami vašich snov práve u nás!